Home Motivasjon Slik så Hannah ut i 2014. Hvordan tror du hun ser ut nå?

Slik så Hannah ut i 2014. Hvordan tror du hun ser ut nå?

0
Slik så Hannah ut i 2014. Hvordan tror du hun ser ut nå?

Hun kaller seg High Carb Hannah på Youtube. Etter flere år der hun hadde hatt diverse slankekurer uten egentlig virkelig prøve eller å ikke lykkes, så bestemte hun seg i 2014 for å faktisk gjøre et skikkelig forsøk. I starten prøvde hun først og fremst en veganbasert diett. Men hun trivdes ikke med det, og kroppen reagerte heller dårlig. Etter hvert gikk hun over på et kosthold basert på råkost og mat som ikke var behandlet og kunne defineres som ren. Overraskende nok så har dietten hennes etter hvert bestått av en stor del poteter, og det har faktisk gitt resultater. Flere kostholdseksperter har gått hardt ut mot poteter, men Hannah mener at resultatene hennes viser at det at det er ren mat er det som er sentralt.
– Min erfaring er at det handler først og fremst om ren og ekte mat som ikke er behandlet eller laget i en fabrikk. Og poteter er absolutt undervurdert, forteller hun.

I perioden fra 2014 og frem til 2017 har Hannah oppnådd betydelig resultater og en total transformasjon av kroppen sin. Hun forteller at hun ikke har hatt trening som en hoveddel del av opplegget. Men har hatt mye lystbetont fysisk aktivitet som turer i skogen og lignende.

Her er videoen som viser dietten og fremgangen steg for steg i løpet av de to-tre årene prosjektet pågikk.

Lik oss på Facebook