Home Motivasjon Ble handikappet, slik endte han opp som youtube-stjerne og kroppsforbilde!

Ble handikappet, slik endte han opp som youtube-stjerne og kroppsforbilde!

0
Ble handikappet, slik endte han opp som youtube-stjerne og kroppsforbilde!

Historien om Mo Samuels fra England er kanskje mellom de mest inspirerende innenfor body transformation og trening generelt. Under oppveksten ble han mobbet fordi han var overvektig, så han utviklet en lett spiseforstyrrelse og ble veldig tynn og mistet muskelmasse. Noen år senere fikk han diagnosen lymfedema i ene foten. Dette er en sykdom som gjør at det hoper seg opp væske i muskelene. Dette er en sykdom som blir verre med årene, og kan etter hvert paralysere store deler av kroppen. Mo Samuels stod derfor i fare for å få et ødelagt liv der mulighetene for å fungere normalt var små. Sykdommen utviklet seg raskt og han kunne ikke stå oppreist mer enn femten minutter kort tid etter at han hadde fått diagnosen. Han måtte bruke støtteutstyr for å kunne gå og stå lenger enn det.

For å prøve å stoppe utviklingen startet han med vekttrening for å bygge styrke som kunne kompensere. Dette gikk bra en periode. Så utviklet det seg en infeksjon i foten, og det hele så ut til å kollapse. Han måtte tilbringe to måneder i sykesengen. Og da han kom tilbake hadde han mistet enorme mengder muskelmasse og mistet mye livsgnist og selvtillit. Hans store frykt var at han aldri kunne løpe igjen. Etter en periode der han satt hjemme å syntes synd på seg selv, valgte han å starte med vekttrening på et helsestudio. Med enorm innsats og disiplin endret livet hans seg sakte, men sikkert og ting begynte å gå rett vei.

I dag lever Mo Samuels av treningen og oppmerksomheten denne historien har fått. Denne er absolutt å få med seg. For dersom en med hans forutsetningen kan klare dette, så kan i alle fall du klare det!

Se den inspirerende videoen om Mo Samuels under:

Lik oss på Facebook