Home Motivasjon Slik så han ut før han begynte treningsprogrammet. Sånn ser han ut bare få måneder etter!

Slik så han ut før han begynte treningsprogrammet. Sånn ser han ut bare få måneder etter!

0
Slik så han ut før han begynte treningsprogrammet. Sånn ser han ut bare få måneder etter!

Hudson er en av flere som har delt sin historie med youtube-kanalen Buff Dudes. Han har tidligere vært ganske bra trent. Og han følte på mange måter at han hadde nådd et av sine mål og var ganske fornøyd med hvordan fremgangen hadde vært. Dette gjorde at han ikke prioriterte trening i stor grad lenger og spiste det han hadde lyst på og gjerne litt til i en ganske lang periode av livet. Med andre ord noen år. En dag han så seg i speilet, så tok han forfallet innover seg. Og han bestemte seg da for å gjøre noe med situasjonen.

– Det første jeg tok tak i var kostholdet. Jeg måtte begynne å være ærlig med meg selv. Jeg begynte å bruke en forbrenningskalkulator ( Se video under ). Dette gav meg total oversikt over behovet jeg hadde for kalorier også i harde treningsperioder, opplyser han.

Videre var det å sette seg et konkret mål en viktig milepæl.
– Jeg jobbet hele tiden med å være konsistent i forhold til det jeg ønskte å oppnå. Dette er det aller viktigste under prosessen.

Det som er mest interessant med denne transformasjonen er bruken av forbrenningskalkulator og måten Hudson justerte kaloribehovet. Videoen under gir veldig god informasjon om hvordan han gjorde dette. Og for de som ønsker å lære dette, så kan dette være nyttig å få med seg.

Lik oss på Facebook