Home Motivasjon Se hvordan kroppen til The Rock har utviklet seg fra han 15 år til nå!

Se hvordan kroppen til The Rock har utviklet seg fra han 15 år til nå!

0
Se hvordan kroppen til The Rock har utviklet seg fra han 15 år til nå!

Skuespiller og fribryter Dwayne johnson har, ikke uten grunn, fått kallenavnet The Rock. Navnet fikk han som fribryter og han gjorde en lang karriere i ringen før han etter hvert gikk over til å jobbe som skuespiller. Begge karrierene har vært basert på kroppen hans, og han har vist en ganske syk disiplin over veldig mange år for å holde seg på topp så lenge. Det er faktisk ikke så lenge siden han hadde et comeback som fribryter.

Etter hvert har det dukket opp en del bilder av Dwayne johnson som unge og det er ganske interessant å se hvordan kroppen hans har utviklet seg over tid. Og faktisk så er det slik at han aldri har vært bedre trent enn nå og han trolig heller aldri hatt så mye muskelmasse. Ganske imponerende når du nærmer deg 50 år.

The Rock har fått en del oppmerksomhet for ganske ekstreme dietter. Mellom annet har det kommet frem at han spiser 7 måtider per dag. Og enkelte ganger spiser han opp til 1,4 kg med torsk hver dag. Og det sier jo litt i seg selv.

I det store og hele så viser jo videoen under at man kan ha et livstidsperspektiv på treningen, og at det er det jevne arbeidet og disiplinen som til slutt gir de gode resultatene. Se videoen som viser utviklingen de siste 30 årene av livet til The Rock her:

https://www.youtube.com/watch?v=RPkUgvVvunk

Lik oss på Facebook