Home Motivasjon Folk trodde ikke på at bildene av vektnedgangen var ekte før de så baksiden av medaljen!

Folk trodde ikke på at bildene av vektnedgangen var ekte før de så baksiden av medaljen!

0
Folk trodde ikke på at bildene av vektnedgangen var ekte før de så baksiden av medaljen!

Simone Anderson startet livsendringen i 2014. Da bestemte hun seg for å ta kontroll over kroppen sin. Hun hadde vært overvektig store deler av livet, og dette hadde blitt et så stort problem at det gav utslag på helsen i hverdagen. Dette gjorde at legene anbefalte en slankeoperasjon. Denne ble gjennomført. Men etter dette la hun også om livet sitt totalt og satset alt på at hun også skulle bli veltrent. Hun valgte å dele sin utvikling og fremgang i sosiale medier. Og det varte ikke lenge før haterne begynte å gi henne oppmerksomhet.

Problemet var nemlig at mange ikke trodde på den fremgangen hun hadde hatt. Dette til tross for at det faktisk var en betydelig slankeoperasjon som hadde hjulpet henne i gang. Etter hvert ble presset fra sosiale medier så stort at hun valgte å avsløre en hemmelighet hun hadde holdt på hele tiden underveis i prosessen. Da denne ble avslørt så stilnet også kritikken. Og ingen beskyldte henne for at hennes transformasjon ikke var ekte eller at hun hadde jukset i Photoshop lenger.

Hva var hemmeligheten som fikk alle til å tro på at bildene var ekte? Det kan du se i videoen under. Hun sier nå at livet hennes er mye bedre, og at hun faktisk har mistet halvparten av sin kroppsvekt. Og en slik transformasjon kan selvsagt endre livet ganske enormt mye.

Se videoen her:

Lik oss på Facebook