Home Diett Amerikansk trend: Bodybuildere drikker morsmelk for å få maks effekt av treningen

Amerikansk trend: Bodybuildere drikker morsmelk for å få maks effekt av treningen

0
Amerikansk trend: Bodybuildere drikker morsmelk for å få maks effekt av treningen

Only in America? Du tror kanskje at du har hørt det meste. Men nå må du nok bare utvide horisonten din på nytt. For en ny trend fra USA består i at bodybuildere har begynt å bruke morsmelk for å få maks effekt av treningen. Faktisk er dette blitt så populært at flere apotek som selger morsmelk nå har problemer med å skaffe nok av produktet. Noe som ikke er spesielt bra, ettersom spedbarn ofte har større behov for morsmelk enn bodybuildere. I alle fall sånn i utgangspunktet.

Årsaken til at morsmelk er blitt så populært i dette miljøet er at den inneholder vitaminer, mineraler, antistoffer, enzymer og proteiner av høy kvalitet. De fleste har jo hørt om at morsmelken har en del positive effekter, og at det også kan være en fordel og bli ammet lengst mulig som barn. Men at dette skulle føre til at voksne menn skulle tømme butikkene var det vel få som trodde for kort tid siden.

Men det er ikke bare positive effekter ved å drikke morsmelk. Ettersom etterspørselen er blitt så stor, og at produktet er utsolgt flere steder, så har det utviklet seg et svart marked og i tillegg har flere nettbutikker begynt å tilby dette i sitt sortiment. Myndighetene er nå redde for at dette kan føre til at morsmelken blir solgt uten pasteurisering. Dette kan føre til at de som drikker melken kan bli smittet av hiv og hepatitt.

Flere nyhetskanaler i USA har nå hatt reportasjer om fenomenet, og det jo ingen tvil om at dette er et innslag uten om det vanlige. Se videoen her:
https://www.youtube.com/watch?v=zVj1pkoySuc

Lik oss på Facebook